Huurtent Nederland

Gepubliceerd mrt. 09, 22
6 min read

Op Zoek Naar Experts Voor Feesttenten Verhuur?

Huren Al onze prijzen zijn gebaseerd op één dag huur en berekenen wij als volgt: Dag 1: Ophaal- of bezorgdag Dag 2: Gebruiksdag(en), deze dag(en) word(en) berekend Dag 3: Retourdag Op zondag zijn wij gesloten. Wanneer de ophaal-, gebruiks- of retourdag op een zondag valt, vervroegen of verlengen wij de huurperiode kosteloos met een dag.

Bezorgen en ophalen door ons is ook mogelijk. De transportkosten bestaan uit een starttarief en kilometerkosten. Ons starttarief bedraagt € 10,- excl. BTW. De kilometerkosten bedragen € 0,45 excl. BTW per kilometer en worden als volgt berekend: 4x een enkele afstand vanaf postcode 3771PA naar de postcode van het afleveradres (een retourrit voor het bezorgen van de spullen en een retourrit voor het ophalen van de spullen).

Bungalowtent En Tent

Partytent Huren? Met Opbouw En BezorgserviceFeesttent Huren? - Verhuur Partytent En Andere Tenten

Een stretchtent huren voor de kleine of grote festivals De stretchtent is stijlvol, ruim en een echte eyecatcher op ieder feest. Dit komt door het luxe en flexibele doek dat naar iedere vorm is te modelleren. Doordat de doeken aan elkaar te koppelen zijn, kun je het formaat tent eenvoudig afstemmen op het aantal gasten.

Een flextent verzorgt een intieme sfeer Met het maakt het niet uit hoe groot je gezelschap is, de sfeer zal altijd intiem blijven - Tipi tent huren of kopen, dat kan bij ons. Doordat de stretchtent niet geleverd wordt met zijwanden wordt er een open ruimte gecreëerd. Dit zorgt mede voor een informele sfeer. Je gasten kunnen op ieder moment binnenwandelen of juist even aan de drukte ontsnappen.

Pagodetent

Kies voor saamhorigheid met het huren van een flextent Een festival draait om het samenbrengen van mensen en een stretchtent draagt daar zeker aan bij! Zoals eerder genoemd wordt de zonder wanden geleverd. Dit zorgt ervoor dat er geen verdeeldheid ontstaat tussen de mensen binnen en buiten de stretchtent, wel zo gezellig.

Dat zijn de eigenschappen die jij wil hebben voor je festival en dit zijn precies de eigenschappen van de stretchtent. Kortom is de stretchtent de perfecte Heb jij nog vragen over onze stretchtent? Neem dan gerust contact met ons op! Bij een speciale dag hoort een speciale aankleding Een bruiloft wordt ook wel de dag van je leven genoemd en op dag van je van leven kun je niet zomaar een feestje organiseren.

Festival Tent

Met de stretchtenten van til jij jouw bruiloftsfeest naar een hoger niveau. De stretchtent creëert een intieme en gezellige open ruimte. Doordat de stretchtent geen zijwanden bevat voelt de ruimte groter en overzichtelijker aan. De is makkelijk te versieren en voelt daardoor extra romantisch aan. Wat zijn de voordelen van het huren van een stretchtent? Het huren van een stretchtent zal altijd in goede aarde vallen bij je gasten.

Een stretchtent zal de gasten absoluut meenemen in een feest vol met liefde en gezelligheid. Verder kun je de stretchtent vormgeven naar jouw eigen wensen en eisen. Door het flexibele tentdoek wordt de stretchtent ook wel een genoemd. De tent wordt met behulp van houten palen, die jij op iedere gewenste plek kunt laten bevestigen, vast gemaakt.

Tent Bruiloft

Maak je over het opzetten en afbouwen van de stretchtent geen zorgen, dat klusje nemen wij uiteraard voor onze rekening! Altijd genoeg ruimte voor al jouw gasten Of je nu een groot gezelschap verwacht van 150 man of een kleinere groep van 25 man - Bruiloft Tent Huren - Stel je eigen droomtent samen!. Een stretchtent zal nooit te groot of te klein aanvoelen.

StretchtentTent Verhuur

Daarom zijn alle stretchtenten van aan elkaar te koppelen tot dat jij de perfecte grootte aan ruimte hebt. Onze kleinste flextent heeft een afmeting van 8x6meter en is geschikt voor 32 personen. Onze grootste flextent heeft met een afmeting van 27x12meter ruimte voor maar liefst 215 personen. bruiloft tent. Dus zelfs voor de grotere bruiloften is absoluut aan te bevelen.

Werktenten Verhuur

Met de luxe en warme uitstraling zal het feest een grote indruk achterlaten en kun je met een fantastisch gevoel terugdenken aan de grote dag. Wil je meer weten over onze stretchtenten en/of de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder. Tip 1: zorg voor voldoende ruimte Wanneer je een stretchtent gaat opzetten, is het belangrijk dat je hier genoeg ruimte voor hebt (Partytent nodig? Zoek niet verder (Bungalowtent of tunneltent huren in Nederland). Huur makkelijk en snel).

Daarnaast moet er nog genoeg ruimte zijn om langs de tent te kunnen lopen en de benodigde materialen te kunnen neerleggen. Een stretchtent van 12×10 meter heeft dus een ruimte van 16×14 meter nodig. Tip 2: een stretchtent opzetten doe je niet alleen Ongeacht het formaat van de stretchtent is het verstandig om iemand in te huren of je vrienden in te schakelen.

Evenementen Tent Huren - Tentverhuur

Zorg er daarom voor dat je op tijd je vrienden, kennissen of personeel hebt ingehuurd die jij hierbij kunnen helpen. Tip 3: neem de tijd voor het opzetten van de stretchtent Haastige spoed is zelden goed. Bij het opzetten van een stretchtent moet je, zeker de eerste keer, rustig de tijd nemen.

Begin dus op tijd met het opzetten van de tent, zodat je weinig tot geen stress ervaart. Het liefst nog een dag van tevoren, zodat je hem de volgende dag op je gemak kunt inrichten. Zorg er ook voor dat je tijdens het opzetten voldoende verlichting hebt. Stretchtent huren? Ben je ervan overtuigd dat het je met onze tips gaat lukken om een stretchtent op te zetten of heb je toch liever dat wij het voor je doen? Geen probleem.

Partytent, Feesttent Of Een Gewone Tent Huren?

Mocht je vragen hebben over het opzetten of over iets anders? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag alle mogelijk opties in combinatie met jouw gekozen locatie en de grote van het gezelschap. Je kunt natuurlijk ook een gratis en vrijblijvende offerte door ons laten opmaken als je al zeker bent van het formaat dat je wil huren.

Oorsprong en eigenschappen van een stretchtent Het lijkt misschien alsof de stretchtent ineens op allerlei festivals te zien is. Maar de oorsprong van de tent ligt langer geleden. Oorspronkelijk komt de stretchtent namelijk uit Noord-Afrika. Tent huren op de camping - Huur een Bungalowtent of Safaritent. Volkeren die in de woestijn leven en rondtrekken waren op zoek naar beschutting tegen de weersomstandigheden.

Ingerichte Tent Huren Nederland

In Nederland is er natuurlijk geen woestijn maar de flexibele eigenschappen en het aparte uiterlijk van de stretchtent maken dat deze gebruikt kan worden bij allerlei gelegenheden. Denk eens aan het op de volgende momenten. 1. Evenement of festival Het hele jaar door worden er overal in het land allerlei evenementen in de buitenlucht georganiseerd (bruiloft tent).

En vaak komen hier veel mensen op af. Soms is beschutting nodig. Omdat het heel zonnig en warm is, of omdat het misschien kan gaan regenen. Dan is de stretchtent een ideale optie. 2. Bruiloft met buitenterras Een bruiloft is een ‘life-changing event’. Een prachtige dag om nooit te vergeten! Bij een bruiloft willen de bruid en bruidegom dat alles perfect loopt.

Bruiloft Tent HurenMaar ook de locatie waar zij trouwen en hun gasten ontvangen moet er precies uitzien zoals zij voor ogen hebben. Als je op zoek bent naar een mooie, aparte en chique manier om jouw trouwlocatie te voorzien van een overdekt buitenterras past de stretchtent helemaal. De speciale vorm van de stretchtent past bij jouw bijzondere dag! 3.

Meer van Traktaties

Navigation

Home

Latest Posts

Alles Over Koopjes - koopjes

Published Feb 26, 23
28 min read

Spullen Vergelijken - beste koop

Published Feb 23, 23
27 min read

Verzorgingsproducten - beste koop

Published Feb 06, 23
27 min read