Stretchtent Huren Prijs

Gepubliceerd dec. 06, 21
6 min read

Tentenverhuur Voor Al Je Evenementen Boek nu

Flextent Boek nuTentenverhuur - Partyverhuur Boek nu

Vloeren, Bekijk hier de 2 soorten vloeren die we leveren.Je bent op zoek naar een tent voor een feest of evenement? NL Tenten uit Nunspeet is succesvol leverancier van vele soorten en maten tenten. Een mooie stretchtent voor een bruiloft, een feesttent voor de opening van een nieuw pand of een extra grote tent voor een evenement in het dorp of de stad.

Voor een geslaagd feest of evenement is een geschikte tent essentieel. Tenmar verzorgt een representatieve, comfortabele en veilige tent die past bij uw feest of evenement. De inrichting draagt uiteraard bij aan de sfeer in de tent. Ook die kunnen we voor u verzorgen (eventueel in samenwerking met partners uit de verhuurbranche), denk dan aan bijvoorbeeld vloer, meubilair en toebehoren.

Tent Huren Voor Jouw Evenement? Vindt hier

Kortom, u kunt bij ons terecht voor een grote diversiteit aan tenten zowel zakelijk als privé. Een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of festival zijn maar enkele voorbeelden waar u onze tenten zult zien staan. Wij nemen u graag mee op onze site in de sfeer die wij voor u kunnen bouwen met ons assortiment aan tenten.

Zandkleurige evenemententent van 40 meter breed U wilt een evenemententent huren? Kijk niet verder! Wij bieden u een schitterende evenemententent van maar liefst 40 meter breed, elegant en mooi zandkleurig van uiterlijk welke derhalve een bijzondere uitstraling heeft! Dit onderkomen voor evenementen heeft een gesloten kop maar kan ook worden geleverd met een open eindstuk.

Van binnen is de ruime tent diep nachtblauw van kleur en gemaakt van zeildoek dat geen licht doorlaat. Ideaal voor uitgebreide lichtshows en grote videoschermen. De evenemententent is 40 meter breed en kan per 15 meter worden verlengd. De maximale lengte bedraagt op dit moment 100 meter, de nok bevindt zich op 16.

Tenten Verhuur Voor Bruiloft, Feest Of Evenement Vindt ze hier

De Sahara heeft een riggingcapaciteit van niet minder dan 2. 500 kg per mast. We kunnen spreken van een zeer complete tent met vele mogelijkheden. Neutraal - perfect voor elk evenement De natuurlijke zandkleur doet uiteraard denken aan een uitgestrekte woestijn en de Sahara is daardoor wat betreft de look geheel anders dan tenten uit ons assortiment maar combineert vanwege de neutraliteit uitstekend met andere Van Ham tenten, zoals bijv.

Samengevat, de Sahara is een buitengewone aanwinst op elk evenement waar het van belang is dat tent en omgeving op elkaar aansluiten. toegankelijk en veilig De festivaltenten kunnen uitgevoerd worden met rolstoeldrempels, bordjes nooduitgang, dubbele deurbruggen en vele extra's. kunnen worden geplaatst, zodat de tent volledig dicht kan blijven en de wind geen vrij spel heeft.

Tekeningen van de diverse afmetingen vindt u onder 'Downloads' en ook het tentboek kunnen wij u digitaal aanleveren.

Huur Een Partytent Vindt hier

Partytenten huren in Almere, Enkhuizen (West Friesland), Lelystad en omgeving? Dan ben je bij bij het juiste adres! Wij verhuren diverse easy-up partytenten en grote evenementen tenten (Slaaptenten huren voor jouw evenement). De partytenten bieden een perfect extra onderdak tijdens uw feest, open dag of evenement. Onze evenementen tenten zijn ideaal voor feesten, jubilea, partijen en buurtevenementen.

Partytent huren? Het kan easy Vind u het een rare zin? Partytent huren? Het kan easy, wij eigenlijk ook. Maar we bedoelen er wel degelijk iets mee. Als u een partytent gaat huren heeft u bij partyverhuur Enkhuizen namelijk de keuze uit een easy up partytent huren, of een evenementen tent huren.

Een easy up partytent huren is een tent huren die eenvoudig en snel op te zetten is. Binnen 10 minuten staat de gehele tent, incl. alle wanden. Makkelijker is haast niet mogelijk. Als u van echt easy houdt, kunt u de partytent ook door ons op laten zetten. De evenementen tenten hebben buizenframes, het is meer werk om deze tenten op te zetten.

Evenement Tent Huren? Boek je hier

Wij doen het graag voor u, en door onze ervaring kunnen wij de partytenten snel opzetten. Bij zorgen wij ervoor dat de door jou gehuurde producten op de afgesproken tijd en plaats geleverd worden. Het van de tenten kunnen wij desgewenst (tegen een meerprijs) voor je ! Daarnaast worden alle producten (v.

Tenten Huren - Gaaf! Verhuur Boek nuEvenement Tent Huren? Vindt hier

BTW) Vanaf €95,- per dag (incl. BTW) Vanaf €135,- per dag (incl. BTW) Vanaf €150,- per dag (incl. BTW) Vanaf €175,- per dag (incl. aluhal. BTW) levert geregeld aan scholen, bedrijven, particulieren en verenigingen . Dit is geen enkel probleem! Wij zorgen dat de materialen bij u op bestemming geleverd worden.

Een tent huren voor een evenement? Wij hebben een geschikte tent voor elke gelegenheid. Geef je een feest in de achtertuin? Moet de band op het festival van een stijlvol dak worden voorzien? Wij helpen je graag!

Alles Huren Voor Uw Evenement! Boek ze hier

Voor iedere gelegenheid of project een tent op maat! Kinds Verhuur stelt zichzelf ten doel om een hoge kwaliteit te combineren met een aantrekkelijke prijs. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan eenvoudig online een offerte aan. Of bel ons gerust, wij staan u graag te woord. Tent huren op maat, Gespecialiseerd in tentenverhuur, tribuneverhuur en inrichtingen..

Evenementen tent huren; maak je evenement succesvol Je wilt natuurlijk dat jouw evenement een groot succes wordt, of dit voor 50 of meer dan 1000 mensen is, je wilt dat jouw bezoekers enthousiast zijn over het geheel. Wat hierin een grote rol speelt is de locatie van het evenement. Kies daarom, met onze hulp, een geschikte tent die past bij het karakter van het evenement.

Een tent met functionaliteit, wij zorgen ervoor dat je voor iedere gelegenheid een tent kunt huren. Zo zorg je dat de omgeving van jouw evenement past in de gehele setting. Wij maken samen met jou elk evenement tot een groot succes! Ben je er nog niet uit welke tent het beste past bij jouw evenement? Wij helpen je graag verder! Wij zijn een betrouwbare en flexibele partner op het gebied van tentverhuur en -opbouw. Tent Huren? - Voor Zowel Grote Als Kleine Evenementen!.

Grote Party Tent Huren Boek hier

Zo zorgen wij samen dat het een gigantisch succes wordt! Betrouwbaar en flexibel Alles is mogelijk bij Tentverhuur de Opera. Heb je last minute een evenementen tent nodig? Geen probleem. Wij bieden de oplossing voor je met ons brede assortiment aan tenten. Misschien wil je wel meerdere tenten huren? In iedere weersomstandigheid staan wij voor jou klaar.

Natuurlijk is naast de uitstraling van jouw evenementen tent ook de veiligheid van groot belang - Tentenverhuur - Tent Huren 300 tot 60.000 personen. Wanneer u een tent huurt bij de Opera weet u dat u altijd aan de eisen voor de veiligheid voldoet. Er wordt gezorgd voor brandblussers, uitgangen bij nood en alle bijkomende maatregelen. Zo is jouw evenement tent veilig! Meer weten? Neem dan contact op of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan! Creëer een belevenis Zoals gezegd gaat het bij een evenement om het totaalplaatje.

Events – Verhuur – Evenementen Vindt hierAluhal Vindt ze hier

Een evenementen tent draagt hieraan bij. Dit is immers de locatie waar je bezoekers verblijven. Een tent van De Opera zal je evenement naar een hoger niveau tillen. Zo creëer je de unieke belevenis voor jouw bezoekers. Maak dit compleet met de juiste verlichting, muziek, mensen en het zal onvergetelijk worden! Zie je het al voor je? Vertel ons dan welke tent past in het perfecte plaatje van jouw evenement.

Meer van SurpriseFactory

Navigation

Home

Latest Posts

Alles Over Koopjes - koopjes

Published Feb 26, 23
28 min read

Spullen Vergelijken - beste koop

Published Feb 23, 23
27 min read

Verzorgingsproducten - beste koop

Published Feb 06, 23
27 min read